Refan-parfumuri si cosmetice la preturi mici

Va oferim din gama de produse REFAN, ca UNIC IMPORTATOR REFAN ROMANIA,140 marci parfumuri REFAN, 94 PARFUMURI DAMA , 46 PARFUMURI BARBATI, parfumuri cu licenta REFAN, corespondente dupa marile case de parfumuri.

Refan este un concern bulgaro-francez, cu sediul in Plovdiv-Bulgaria, care produce si comercializeaza o gama foarte mare de parfumuri si cosmetice, peste 3000 produse realizate cu specialisti si tehnologie frantuzeasca.


În prezent, există mai mult de 30 de magazine REFAN in lume în Bulgaria, Europa, Africa, Orientul Mijlociu şi Orientul Îndepărtat.

Consolidarea imaginii produselor oferite de compania REFAN s-a facut prin crearea unor produse cu conţinut ridicat de ingrediente naturale. In procesul de fabricatie se utilizeaza numai materii prime naturale, iar produsele Refan sunt supuse unui control foarte riguros din punct de vedere al calitatii pentru a fi conforme cu cerintele pietei Comunitatii Europene si internationale, in ceea ce priveste siguranta produselor cosmetice.

Calitatea parfumurilor si a cosmeticelor REFAN a ajuns sa fie cunoscuta si in Romania, prin colaboratorii nostrii persoane fizice si juridice.

Parfumurile si cosmeticele Refan sunt realizate conform Sistemului de Management al Calitatii ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2007 si ISO 9001:2008.

In Romania pe langa gama de parfumuri REFAN mai puteti achizitiona sapunuri naturale cu glicerina, sapunuri peeling burete, geluri de dus si lotiuni de corp parfumate, deodorante, pe parcurs urmand a se imbogati gama de produse REFAN.

Parfumurile REFAN fac parte din gama apa de parfum 15%.

Parfumeria noastra online va pune la dispozitie parfumuri vrac la preturi exceptionale: 0,25 lei/ml! (TVA INCLUS)

Care este avantajul daca ma inscriu si comand de pe acest site?

 

Prin inscrierea d-voastra pe site si plasarea unei comenzi ca PERSOANA FIZICA sau JURIDICA beneficiati de preturile de en-gros devenind colaborator al firmei.

La revanzarea produselor REFAN, parfumuri si cosmetice catre clienti fiecare colaborator REFAN isi va putea pune propriul adaos, neexistand un pret de catalog.

Datorita calitatii si preturilor mici de achizitie, a distributiei in sistem MULTILEVELMARKETING, in cei 2 ani de activitate am ajuns sa numaram peste 20000 colaboratori REFAN.

Deveniti clientul, colaboratorul nostru si cu REFAN aveti numai de castigat !!!

Site de promovare a parfumurilor si sapunurilor naturale cu glicerina Refan,o gama de 125 esente parfumuri, marci cunoscute in intreaga lume.Cu Refan castiguri garantate-sistem mlm
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one